Αποκτήστε νέους ασθενείς μέσω ενός προφίλ Premium στη λίστα γιατρών:

45.000

ασθενείς ψάχνουν κάθε μήνα έναν γιατρό στη λίστα γιατρών

Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης γιατρών στην Ελλάδα. Μ’ ένα προφίλ Premium στη ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ βελτιώνετε την εικόνα σας που βλέπουν οι ασθενείς π.χ. μέσω φωτογραφιών, πληροφοριών για τις υπηρεσίες ή και μέσω της διασύνδεσης με την ιστοσελίδα του ιατρείου σας.

85 %

των καταχωρίσεων βρίσκονται στην πρώτη σελίδα του google

Μέσω ενός προφίλ Premium αυξάνετε αισθητά την εμβέλειά του προφίλ σας στο google. Περαιτέρω βοηθάει ένα προφίλ Premium στο να σας βρίσκουν καλύτερα οι ασθενείς που επιθυμείτε.

100 %

εντιμότητα. Σας προστατέουμε από δυσφημιστικά σχόλια.

Με τα κριτήρια ποιότητας της ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ εγγυώμαστε σε όλους τους γιατρούς – και σε μη συνδρομητές – μια υπεύθυνη διαχείριση του προφίλ τους. Σημειωτέον: Μία εγγραφή (με ή χωρίς συνδρομή) δεν επιρεάζει τις αξιολογήσεις ή την θέση του προφίλ σας στη ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ.


Το όφελός σας:
Κερδίστε περισσότερους ασθενείς με ένα προφίλ Premium!

45.000 ασθενείς ψάχνουν κάθε μήνα έναν γιατρό στη λίστα γιατρών

Η λίστα γιατρών είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης γιατρών στην Ελλάδα (με πάνω από 15.000 γιατρούς). Κάθε μήνα επισκέπτονται την ιστοσελίδα πάνω από 45.000 ασθενείς με αυξητική πορεία. Αυτό δεν εκπλήσει λόγω της όλο και μεγαλύτερης ζήτησης για θέματα υγείας στο διαδίκτυο.

Με ένα πρόγραμμα Premium συγκεντρώνετε την προσοχή αυτών των ασθενών και τους κερδίζετε έτσι για το ιατρείο σας. Οι χρήστες της λίστα γιατρών ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή θεραπεία, η οποία συνήθως δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

(Οκτώβριος 2020, Google Analytics)


Με ένα προφίλ Premium βελτιώνετε τον εντοπισμό σας στο διαδίκτυο

85% των καταχωρίσεων είναι στην πρώτη σελίδα του google. Ταυτόχρονα βοηθάει ένα προφίλ Premium, στο να σας βρίσκουν πιο εύκολα online οι ασθενείς, οι οποίοι ταιριάζουν στο ιατρείο σας. Διότι με τα κείμενα για τις υπηρεσίες και τις εξειδικεύσεις σας βελτιώνετε και την κατάταξή σας στο google.


Τα κριτήρια ποιότητας της λίστα γιατρών

Με τα κριτήρια ποιότητας της λίστα γιατρών εγγυώμαστε σε όλους τους γιατρούς – ανεξαρτήτως αν είναι πελάτες ή όχι – μια υπεύθυνη διαχείριση των προφίλ τους και την προστασία από δυσφημιστικά σχόλια.

Στείλτε μας τις ερωτήσεις και επιθυμίες σας ευχαρίστως στο παρακάτω email: service@listagiatron.gr


Ένα προφίλ Premium κερδίζει το ενδιαφέρον των ασθενών

Λόγω της φωτογραφίας προφίλ του γιατρού και των φωτογραφιών του ιατρείου κερδίζουν αισθητά περισσότερο την προσοχή των ασθενών τα προφίλ Premium.

Με την προβολή των υπηρεσιών και των εξειδικεύσεών σας δίνετε στους ασθενείς σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το ιατρείο. Επιπλέον μπορείτε να τοποθετήσετε το link με την ιστοσελίδα του ιατρείου σας στο προφίλ της λίστα γιατρών.


Ενδιαφέρεστε για τα προγράμματα Premium;

Στείλτε μας ένα E-Mail στο