Βελτιώστε τη διαχείριση ραντεβού του ιατρείου σας:

Με τη νέα υπηρεσία «Online ραντεβού»


Προσελκύστε στοχευμένα τους ασθενείς σας


Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο καθημερινά


Μειώστε το ποσοστό ακύρωσης ραντεβού


Προσελκύστε στοχευμένα τους ασθενείς σας

Η υπηρεσία «Online ραντεβού» της λίστα γιατρών σας φέρνει αξιόπιστα τους ασθενείς στο ιατρείο σας.

Εσείς αποφασίζετε ποια ραντεβού θα προσφέρετε σε ασθενείς online και καθορίζετε για ποιες θεραπείες να σας βρίσκουν. Έτσι οι χρήστες της λίστα γιατρών θα επιλέγουν τα προτιμώμενα ραντεβού τους.


Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο καθημερινά

Επωφεληθείτε με το «Online ραντεβού» της λίστα γιατρών από αποτελεσματικότερες διαδικασίες του ιατρείου και από μια σημαντική εξοικονόμηση χρόνου μέσω λιγότερων τηλεφωνικών κλήσεων. Χρησιμοποιήστε την εξοικονόμηση χρόνου για αυτό που έχει προτεραιότητα: την εξυπηρέτηση των ασθενών σας.

Με το ημερολόγιο του «Οnline ραντεβού» έχετε όλα τα στοιχεία των ασθενών με μια ματιά, και ελέγχετε στοχευμένα τη ροή των ασθενών στο ιατρείο σας και διαχειρίζεστε εύκολα όλα τα ραντεβού - ανεξάρτητα από το εάν πραγματοποιούνται διαδικτυακά, τηλεφωνικώς ή απευθείας.


Μειώστε το ποσοστό ακύρωσης ραντεβού

Μειώστε το ποσοστό ακύρωσης των ραντεβού στο ιατρείο σας χάρη στην αυτόματη υπενθύμιση ραντεβού – επίσης και για ασθενείς που δεν έχουν κλείσει διαδικτυακά.


Ένα λειτουργικό ημερολόγιο τελευταίας τεχνολογίας

Εύκολη μετακίνηση ραντεβού μέσω drag & drop - μπορείτε να διαχειριστείτε όλη τη ροή των ασθενών σας στο ημερολόγιο «Online ραντεβού» της λίστα γιατρών χωρίς να χρειάζεστε ένα πρόσθετο πρόγραμμα ημερολογίου για το ιατρείο σας.


Υπενθύμιση με E-mail και επαληθευμένα στοιχεία επαφής μέσω SMS

Κάθε κράτηση ραντεβού περνάει από τη διαδικασία επαλήθευσης μέσω SMS. Θα λάβετε επαληθευμένα στοιχεία επικοινωνίας των ασθενών κι εμείς διασφαλίζουμε ότι οι ασθενείς σας θα λάβουν υπενθύμιση για το ραντεβού τους εγκαίρως μέσω E-mail.


Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία «Online ραντεβού»;

Πάρτε μας τηλέφωνο στο

Ή στείλτε μας ένα E-Mail στο